Ajax

Efter en mycket tungt beslut, så har vi nu för Ajax bästa lämnat bort honom till ett par som bor väldigt bra för hans del. Han har inte mått bra på länge när dom skjuter i Marma av och till i veckorna. Det märktes att det blev bara värre och värre ju mer dom skjuter där tyvärr. Plus att vi också har jaktklubben och pistolklubben rätt över älven som också hörs väldigt bra hit.

Men han har det väldigt bra där, vi hade turen att hitta ett toppen ställe åt honom. Dom som är intresserad att följa honom kan eventuellt hitta lite om honom då och då i den här bloggen. Han har haft turen att få träffa Zanto goa syster då och då. och snart blir det ju valpar där med som han också säkert får träffa framöver.

Vi älskar dig gubben och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta underbara härliga goa busiga  Ajax













Men vi vet att du har fått de så BRA och det känns så skönt att han kan få några lugna år framöver. Och att vi kan följa honom hur han har det.




Kommentarer
Postat av: Annika Hope & Jonna

Så många fina bilder :-)) Förstår att de är så jobbigt, men ni fattade rätt beslut pga att ni älskar honom. Han är en så go och glad kille och nu slipper han allt de jobbiga med skott och smällar.



Just nu får Hope inte busa, magen börjar bli förstor........men de ses innomhus och så har vi ju gammla Jonna som gillar honom också. De blir så bra för de kommande valparna att få lite uppfostran och även en bus "farbror".



Hoppas vi kan ses snart och träna lite, för oss blir de verkligen lite...........men de blir ändå kul att ses, prata och fika kram från oss

2011-03-26 @ 17:03:55
URL: http://www.hundinfo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0